TOPlist
Sledujte nás:

kuřecí noky

Zpět
  • Autor: kakajda
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr55
Kuřecí stehno bez kůže200

Dochucovadla:

sůl, pepř, petrželka/pažitka apod.

Energetická hodnota celkem: 1436 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 7, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 718 kJ

Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rozmixovat maso, osolit, opepřit, přidat petrželku a vejce, promixovat, lžící (máčenou ve vodě) vykrajovat noky do vroucí vody. Vařit do pocitu vítězství nad salmonelou. Snědla jsem 2 porce najednou.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři