- Autor: kakajda
- Doba přípravy (min.): 15
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Kuřecí stehno bez kůže | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka/pažitka apod.
Energetická hodnota celkem: 1436 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 1,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 718 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Rozmixovat maso, osolit, opepřit, přidat petrželku a vejce, promixovat, lžící (máčenou ve vodě) vykrajovat noky do vroucí vody. Vařit do pocitu vítězství nad salmonelou. Snědla jsem 2 porce najednou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.